Accesorii

 • Banda sudura

  Banda sudura termica pentru imbinari la mocheta.
  La montajul mochetei pe underlay cu grippere prin intindere (metoda streych-fit) se foloseste banda de sudura termica la imbinarea fasiilor de mocheta astfel incat sa poata fi obtinuta o suprafata unitara care sa poata fi intinsa.

 • Cordon de sudura covor pvc

  Cordonul de sudura multicolor este un snur cu diametrul de 4 mm- 5 mm din material similar cu modelul de covor PVC sau linoleum ales . Acest tip de cordon se aplica la cald cu un aparat special numit Leister si imbina perfect fara a se vedea trecerea de la o bucata la alta a covorului din pvc . Pentru a avea un aspect continuu si unitar al pardoselii din covor PVC sau linoleum, alege un cordon de sudura care sa aiba aceeasi textura si culoare cu pardoseala aleasa. Indiferent ca alegi un covor PVC gri, rosu, galben, albastru sau o alta culoare dintre cele 64 culori disponibile pentru covor PVC la SC PAUL SERV COM SRL , cordonul de sudura multicolor te ajuta sa oferi pardoselii un aspect frumos, continuu si fara imbinari vizibile.

 • Nas de treapta

  Profile nas de treapta cu striuri antiderapante, pentru grosimi de 2 mm sau 3 mm ale pardoselilor PVC. Se pot coordona la culoare cu pardoseala sau se pot folosi culori stridente de marcare vizuala a sfarsitului de treapta-contratreapta.

 • Coltare plinte mochete

  Accesoriile de montaj a plintei pt mocheta  fixeaza atat plinta, cat si mocheta, fiind tiparite in culorile plintei:

  ·         Colt interior –fixeaza capetele plintei si mocheta, mascand coltul peretelui                                 

  ·         Colt exterior – fixeaza capetele plintei si mocheta, mascand muchia exterioara a peretelui

  ·         Terminatie stanga / dreapta – inchide capatul sau marginea plintei, permitand intreruperea ei (in dreptul unei usi de exemplu.

 • Panou de protectie pereti

  In institutii unde traficul intens cu targi, carucioare, scaune cu rotile, mese cu rotile sau alte tipuri de obiecte de mari dimensiuni poate duce la deteriorarea peretilor se folosesc sistemele de protectie a peretilor care au rolul de a proteja suprafetele verticale interioare si de a pastra aspectul ingrijit al spatiilor finisate pentru o perioada cat mai lunga de timp. Sunt destinate instalarii in spatiile cele mai expuse: holuri, sali de asteptare, ascensoare in unitati sanitare (spitale, clinici, aziluri), dar si in alte tipuri de cladiri publice (licee, cladiri de birouri, hoteluri, institutii, cinematografe, stadioane, restaurante, hyper-marketuri, penitenciare) sau spatii tehnice (bucatarii, depozite, laboratoare, spalatorii).

  Din acest motiv, utilizarea unor astfel de protectii pentru pereti a fost inclusa in standardele de proiectare in domeniu.

 • Plinte mochete

  Plinte pentru mochete de diferite tipuri de culoare si dimensiune.

  Aspectul unei amenajari de mocheta este imbunatatit semnificativ prin utilizarea plintei pt mocheta pentru finisaj. Suprafata plintei pt mocheta dispusa spre interiorul incaperii este prevazuta cu o banda adeziva care asigura fixarea mochetei, iar suprafata dinspre perete este astfel conceputa incat sa permita si mascarea cablurilor.

  Culoarea plintei de mocheta se poate alege fie asortata cu mocheta, fie in culoare contrastanta pentru obtinerea unui accent in decor.

 • Profil de scafa

  Profilele de scafa se folosesc pentru covorul PVC in incinta spitalelor,cabinetelor medicale,cabinetelor veterinare, bucatarii profesionale ,acolo unde se cere norme de igiena perfecta.

  Cu ajutorul profilului covorul PVC se ridica pe perete conferindu-i acestuia o raza de curbura fara formarea unui colt astfel pardoseala va fi usor de intretinut conform normelor in vigoare.

 • Profil terminatie plinta

  Profilele de scafa se folosesc pentru covorul PVC in incinta spitalelor,cabinetelor medicale,cabinetelor veterinare, bucatarii profesionale ,acolo unde se cere norme de igiena perfecta.

  Cu ajutorul profilului covorul PVC se ridica pe perete conferindu-i acestuia o raza de curbura fara formarea unui colt astfel pardoseala va fi usor de intretinut conform normelor in vigoare.

 • Profile pentru trepte

  Sistem de instalare clasic al profilelor pentru trepte necesita prinderea lor cu dibluri si suruburi care de regula sunt incluse in set . Confectionate din aluminiu acestea au aspect elegant, conferind treptei o protectie marita in cazul mochetei mai ales acolo unde formeaza unghiul de 90 de grade aceasta protejand muchia scarii care se inbraca .

  Prezinta striatii longitudinale, cu efect antiderapant sau au incorporata o banda de cauciuc antiderapanta .

  Permit trecerea armonioasa intre suprafetele treptelor si contratreptelor finisate cu materiale de texturi si culori diferite. Sistemul de montare cu dibluri permite instalarea profilului dupa ce s-a finalizat placarea treptei cu parchet laminat si clasic, gresie , covor pvc sau mocheta..

 • Banda de CU

  Banda este realizata din cupru subțire, fiind astfel extrem de flexibil si poate lua aproape orice forma in  spatiul in care se monteaza . Se pot lipi pe pardoseala aceasta formand un circuit care poate transporta si descarca curentul cu incarcatura electrostatica de  sub covorul PVC,  care poate fi o problema in mediile sensibile cum ar fi zonele operative,servarele pentru computere sau siguranta produselor electronice .

 • Praguri trecere

  Profilul este realizat din aluminiu folio si se utilizeaza ca trecere de pardoseala, in combinatie cu o varietate de materiale de finisaj: mocheta, parchet, linoleum, piatra naturala sau gresie.

  Prin procedeul special de fixare delimiteaza cu rafinament doua suprafete ale pardoselii. Pot fi utilizate pentru finisarea pardoselilor prevazute cu sistem de incalzire, caz in care se vor fixa numai cu adeziv. Pot compensa si diferente de nivel.

 • Underlay-Brio Tredaire

  Modelele de Underlay mocheta sunt produse din spuma poliuretanica, cauciuc, pluta . Stratul de Underlay mocheta se monteaza sub mocheta pt a obtine un confort sporit si o izolare termica si fonica mai buna, acesta nu se foloseste cazul incalzirii prin pardoseala. Underlay-ul pt mocheta se poate folosi atat in hoteluri, restaurante, sali de conferinta sau cladiri de birouri, cat si acasa in living dar mai ales in dormitoare sau camere pentru copii.
  Cateva beneficii pentru folosirea underlay-ului pentru mocheta: usor de taiat, grad ridicat de izolare fonica, rezistenta la presiune, grad ridicat de izolare termica, confort la impact, produs ecologic, uniformizeaza denivelarile sapei, aplicare rapida.