Tapet PVC

  • Tapet PVC Aquarelle

    Tapetul PVC Aquarelle este disponibil într-o gamă de culori revigorante și designuri moderne, Aquarelle Wall HFS este un tapet de vinil rezistent la apă care acoperă zonele umede, cum ar fi dușurile colective, vestiarele, locuințele colective și spațiile de îngrijire medicală. Această acoperire de perete igienică este ușor de întreținut și rezistentă la zgârieturi și pete. O parte a conceptului de cameră umedă, care include toate etajele și accesoriile coordonate.
  • Tapet PVC Lino Modul

    Tapetul PVC Lino Modul de la Fatra, va ofera nuante pastelate, durabilitate și întreținere ușoară.
    Tapetul PVC Lino MODUL este un material de acoperit pereti de tip eterogen, din material plastic fabricat în foi. Stratul său superior colorat este prevăzut cu un strat protector PUR pentru ușurința de curățare și costuri reduse de întreținere. Acest strat protejează de asemenea de bacterii.
    Este conceput în primul rând pentru a fi lipit pe pereții interiori, atât în ​​clădirile rezidențiale și comerciale, cât și în industria ușoară. Se utilizeaza

Modelele de tapet PVC Tarket pentru pereti, va oferă protecţie împotriva petelor şi daunelor mecanice, apă şi alte lichide.
Tapetul pvc antibacterian este rezistent la apă şi la uzură.
Tapetul PVC este omogen si eterogen, de înaltă calitate, este uşor de reparat şi respectă toate normele de stingere a incendiilor pentru pereţi.
Tapetul PVC este armonizat cu gamele Tarkett de linoleum si covor PVC.
Tapetul PVC de calitate superioara este garantat pentru aproximativ cincisprezece ani de folosire
Montajul tapetului PVC se face rapid si usor de catre echipa noastra de specialisti, iar camera poate fi folosita fara probleme imediat.