Covor pvc cabinete medicale

 • Covor PVC Optima

  Iti doresti ca suprafetele sa arate bine si dupa cativa ani ? Acum ai posibilitatea cu ajutorul Covorului pvc omogen  IQ Optima sa ai suprafete perfecte chir daca traficul zilnic de personae este foarte mare . Dată fiind performanţa sa remarcabilă şi gama excepţională de culori, forme şi accesorii.Covorul pvc omogen  iQ Optima aliniază designul la potenţialul de a crea o ofertă adevărată cu mai multe soluţii. De la spitale la şcoli, hoteluri sau birouri, de la încăperi umede la dormitoare,Covorul pvc omogen iQ Optima vă poate oferi o singură soluţie pentru un design complet. Gama iQ Optima regândită, a preluat vinilul omogen şi l-a ridicat la un nou nivel de design, cu o paletă care a dublat numărul de culori de la 30 la 64.Alăturat unor forme şi accesorii noi – plăci, plinte, acustic şi anti-alunecare, plus metode de îmbinare multi-culori –covorul pvc omogen  iQ Optima este o soluţie autentică pentru mai multe nevoi. iQ Optima are o culoare şi un design pentru fiecare interior, oferind o paletă de culori de la nuanţele practice de gri la culorile aprinse ,  special conceput pentru cabinet medicale,clinici  si spitale .
 • Covor PVC Lino NFE Super

  Pardoseala eterogena consta din doua sau mai multe straturi fiecare avind un rol binedefinit si fiind diferit de celelalte prin structura sau design. Stratul de suprafata tratat cu poliuretan (PUR) confera o rezistenta sporita si operatiuni de mentenanta minime si facile. Domeniul lor de aplicare se adreseaza in general zonelor rezidentiale si comerciale dar pot fi folosite si in hoteluri, scoli, spitale, supermarket-uri ori in locuri publice.Acest tip de pardoseala poate avea diverse grosimi dictate in general de stratul de protectie, si sunt fabricate in general in suluri cu latimea de 1,5 metri.
  Pardoseala de tip eterogen se regaseste in gamele Novoflor ExtraNovoflor StandardDualDomo
  Pricipalele trasaturi ale acestor produse sunt:
  •  rezistent la zgirieturile provocate de picioarele scaunelor si la urmele rotilelor
  • rezistenta ridicata la uzura si la actiunea agentilor chimici
  • aspect atractiv
  • anti-alergic
  • potrivit pentru incalzirea prin podea
  • mentenanta facila
  • buna perceptie termica
  • usor de combinat in diverse variante de design
  • calitate certificata de garantia acordata pina la 10 ani

   

 • Covor PVC New Stella

  Covorul PVC Stella New este un material pentru acoperirea pardoselilor flexibil, multistrat cu un strat transparent de uzură, produs în foi, rezistent la microorganisme. Acesta poate fi utilizat în clădirile publice cu trafic intens,ex. in școli, spitale și alte facilități asistență medicală, unități comerciale, hoteluri, în camere concepute pentru șederea permanentă a oamenilor în industria alimentară, cosmetice, farmaceutice. Protejat cu poliuretan PUR.

 • Covor PVC Rekord 42

  Covorul PVC Record 42 este un material pentru acoperirea pardoselilor flexibil, multistrat cu un strat transparent de uzură, produs în foi, rezistent la microorganisme. Acesta poate fi utilizat în clădirile publice cu trafic intens,ex. in școli, spitale și alte facilități asistență medicală, unități comerciale, hoteluri, în camere concepute pentru șederea permanentă a oamenilor în industria alimentară, cosmetice, farmaceutice. Protejat cu poliuretan PUR.

 • Covor PVC Ruby 70

  Covorul PVC Ruby 70 este un produs ce ofera o eficientă mare din punct de vedere al costurilor, cu calități premium. Colecția cuprinde peste 30 de modele inspirate de natură, inclusiv modele de lemn realiste, atât în ​​nuanțe vii cât și în nuanțe întunecate, precum și o serie de modele minerale fără întreruperi, într-un sortiment de culori sofisticate. Acest produs are o aderență specială pentru a proteja împotriva alunecărilor și căderilor, ceea ce îl face ideal pentru zonele grele de trafic care necesită o siguranță suplimentară. Acesta este tratat cu protecția superioară a suprafeței Top Clean XP pentru durabilitate extremă și întreținere eficientă din punct de vedere al costurilor.

  Acesta poate fi utilizat în clădirile publice cu trafic intens, ex. in școli, spitale și cabinete medicale, unități comerciale, hoteluri, în camere concepute pentru șederea permanentă a oamenilor în industria alimentară, cosmetice, farmaceutice.

 • Covor PVC Spark

  Covorul PVC eterogen SPARK este ideal pentru spatiile cu trafic foarte intens precum spitale, scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare, depozite, dormitoare. Covorul PVC este antibacterian, fiind recomandat in special pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena: spitale, gradinite, scoli.
  Covorul PVC eterogen SPARK este compus in grosime din mai multe straturi de – strat suport, strat de stabilizare din tesatura fibra de sticla, strat design iar la partea superioara pedonabila – stratul de uzura.
  Acesta este din PVC pur, transparent, dur ce confera rezistenta la trafic a covorului.
  Pentru trafic comercial grosimea stratului de uzura este de peste 0.60mm grosime si este prevazut cu tratamente de ranforsare cu poliuretan PUR pentru curatare usoara.
 • Linoleum Etrusco XF2

  Un linoleum pvc compact, care poate fi combinat ușor cu alte modele de linoleum. Poate fi utilizat simplu, pentru un efect cu impact puternic. Dispune de protecție superioară XF, care îi oferă o duritate extremă. Acest linoleum se curăță fără efort și nu este necesară lustruirea cu ceară. Podeaua modernă de linoleum pvc compact și acustic Etrusco XF folosește tehnici tradiționale de producție combinate cu noile tehnologii xf, pentru a adăuga o serie întreagă de noi calități tehnice unui material care este 100% natural.

   

 • Covor pvc Stella

   Covorul PVC Tarkett eterogen Stella este format din doua straturi:un strat de uzura 0.7 mm din pvc pur, flexibil, omogen avand culoarea imprimata pe intreaga grosime si un strat suport 1.3 mm  armat cu fibra de sticla.
  Covoarele PVC Tarkett eterogene Stella  au un grad ridicat de rezistenta, stabilitate dimensionala si flexibilitate. Pe langa aceste caracteristici mai este antiderapant ,rezistent la agenti chimici , antibacterian ,antistatic si un bun izolator fonic special creat caracteristicilor tehnice prevazute de normele de siguranta aplicate in clinici,spitale,cabinete medicale,universitati,sali de cursuri ,etc
  Montarea covorului PVC se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie complexa. Este bine de stiut ca la cerere va putem asigura si montajul pentru covorul PVC.
 • Covor pvc Cristal

  Un covor PVC special  pentru trafic intens mediu conceput pentru spitale si cabinete medicale: rezistent la solutii chimice, tratat antibacterian si antifungic .
 • Covor Smart Tarkett

  Covorul PVC SMART de la TARKETT eterogen este format din doua straturi:un strat de uzura din PVC pur, flexibil, omogen avand culoarea imprimata pe intreaga grosime a stratului si un strat suport armat cu fibra de sticla.Covoarele PVC SMART de la TARKETT au un grad ridicat de rezistenta, stabilitate dimensionala si flexibilitate.Datorita stratului suport fabricat din spuma poliuretanica, covorul PVC SMART de la TARKETT absoarbe zgomotul iar tratamentul antibacterian si fungicid aplicat pardoselii nu permite dezvoltarea bacteriilor si microorganismelor.
  Domenii de utilizare:
  -este recomandat spatiilor cu trafic comercial mediu precum scoli,gradinite, birouri, spitale, birouri,sau holuri,magazine.
  Nota comerciala: Pentru achizitionarea acestui produs, comanda se realizeaza in cantitate multiplu de 4 mp.
 • Covor pvc Granit

  Covorul pvc omoget Tarkett Granit
  In ziua de azi, pacientii se asteapta ca centrele lor de sanatate sa aiba cele mai Inalte standarde de proiectare. Cu o paleta sofisticata de culori Covorul omogen Granit  asigura  solutiile pentru pardosele Tarkett si  ofera un nivel Inalt de design pentru un stil intim si modern. Rezistenta la trafic si la zgâriere Covorul pvc omogen Granit asigura ca pardoselele vor ramâne placute la vedere pe termen lung, In timp ce suprafetele igienice, usor de curatat si Intretinut asigura un standard de curatenie Inalt. Proprietatile de control asupra staticii ale pardoselelor protejeaza echipamentul sensibil. Rezultatul este un mediu care Imbina o atmosfera placuta cu conditii practice de lucru si recuperarea investitiei.Cu un concept de design unic, usor de intretinut si cu o durata de viata mare, covorul pvc omogen Granit  este ideal pentru spatiile comerciale cu trafic greu sau chiar pentru spatiile industriale cu trafic intens.

Domeniul sanatatii este unul destul de sensibil, din multe puncte de vedere. Institutiile au nevoie de o atentie deosebita in contextul in care pacientii au nevoie de un mediu dezinfectat, care sa nu permita plasarea bacteriilor. Pentru amenajarea acestor tipuri de spatii este nevoie de covoare PVC pentru cabinete medicale, care sunt foarte usor de curatat si intretinut.

De aceea, podelele din spitale, cabinete medicale sau alte institutii de acest tip trebuie sa respecte o serie de conditii esentiale: sa ofere siguranta in mers, sa fie simplu de curatat si dezinfectat, sa fie tratate si igienizate si sa nu aiba rosturi. De aceea, specialistii recomanda anumite tipuri de covoare PVC realizate special pentru cabinete medicale. Pentru aceste spatii deosebite sunt necesare pardoseli antiderapante, din material acustic, care isi pastreaza proprietatile si sunt foarte usor de curatat.

Tipuri de covoare PVC pentru cabinete medicale

Covor PVC Tarkett Optima – pastreaza suprafetele intacte pentru o perioada foarte lunga de timp. De aceea, reprezinta o solutie ideala pentru spitale, cabinete medicale si alte institutii ale sanatatii. Este realizat din policlorura de vinil si ofera o paleta extinsa de culori, care ofera posibilitatea de a jongla cu culorile si modelele pentru diferite spatii. Are o structura omogena si antibacteriana. Specialistii recomanda aplicarea acestui tip de pardosela, in special in zonele in care se simte necesitatea unui nivel crescut de igiena. Nu isi modifica proprietatile in timp, are o durata mare de viata si o rezistenta ridicata la zgarieturi.

Covor PVC SPARK – are o structura eterogena si este prevazut cu un strat ce atinge 0.7 mm grosime. De aceea, reprezinta o solutie ideala pentru spitale si cabinete medicale, locuri unde se simte necesitatea unei igiene crescute. Are caracteristici antibacteriene astfel ca ajuta la mentinerea unui nivel optim al igienei. Montajul se face diferit in functie de spatiile specifice.

Covor PVC Stella – este alcatuit tot din policlorura de vinil, astfel ca are proprietati antibacteriene care il fac ideal pentru montarea in institutii ale sanatatii, unde nivelul de igiena trebuie sa fie unul ridicat. Este tratat “TopClean”, astfel ca se curata repede si eficient si reuseste sa faca fata traficului intens, cum este cel din spitale sau cabinete medicale. Este, de asemenea, foarte versatil, astfel ca ofera posibilitatea stabilirii unor decoruri specifice, unice, in care se reflecta identitatea fiecarei institutii in parte.

Covor PVC Cristal – este foarte simplu de gestionat si are un aspect stralucitor. Montarea acestui tip de pardoseala se face cu ajutorul unor aparate de sudura, ce folosesc aer cald si care au rolul de a termosuda la imbinari. Are proprietati antibacteriene, astfel ca este o solutie ideala pentru institutiile medicale din intreaga tara.

Covor Smart Tarkett – este un produs heterogen, alcatuit din doua straturi: unul de uzura, realizat din PVC, care este un material flexibil si omogen si unul de tip suport, care este armat cu o fibra din sticla. In felul acesta, produsul dovedeste rezistenta ridicata, dar si stabilitate si flexibilitate. Suportul este fabricat din spuma poliuretanica, astfel ca reuseste sa absoarba zgomotul, dar si sa previna aparitia bacteriilor. De aceea, un astfel de covor pvc este recomandat pentru cabinetele medicale.

Covor PVC Granit – satisface dorintele pacientilor de a beneficia de un mediu placut si igienizat, care sa pastreze si linistea specifica unei astfel de institutii. Acest material permite aplicarea diferitelor tipuri de culori si solutii, avand un design modern si foarte placut. Este rezistent la trafic si zgarieturi, astfel ca este un produs durabil. Se curata foarte usor si mentine un standard inalt al nivelului de curatenie.

Instalarea unui covor pvc pentru cabinetele medicale reprezinta o solutie pe termen lung, care se dovedeste foarte avantajoasa. Materialul este rezistent la influenta agentilor chimici si are functii antiderapante si antistatice. Prezinta o rezistenta deosebita si caracteristici antibacteriene, astfel ca indeplineste normele din domeniul medical.