Covor PVC scoli si gradinite

 • Covor PVC Optima

  Iti doresti ca suprafetele sa arate bine si dupa cativa ani ? Acum ai posibilitatea cu ajutorul Covorului pvc omogen  IQ Optima sa ai suprafete perfecte chir daca traficul zilnic de personae este foarte mare . Dată fiind performanţa sa remarcabilă şi gama excepţională de culori, forme şi accesorii.Covorul pvc omogen  iQ Optima aliniază designul la potenţialul de a crea o ofertă adevărată cu mai multe soluţii. De la spitale la şcoli, hoteluri sau birouri, de la încăperi umede la dormitoare,Covorul pvc omogen iQ Optima vă poate oferi o singură soluţie pentru un design complet. Gama iQ Optima regândită, a preluat vinilul omogen şi l-a ridicat la un nou nivel de design, cu o paletă care a dublat numărul de culori de la 30 la 64.Alăturat unor forme şi accesorii noi – plăci, plinte, acustic şi anti-alunecare, plus metode de îmbinare multi-culori –covorul pvc omogen  iQ Optima este o soluţie autentică pentru mai multe nevoi. iQ Optima are o culoare şi un design pentru fiecare interior, oferind o paletă de culori de la nuanţele practice de gri la culorile aprinse ,  special conceput pentru cabinet medicale,clinici  si spitale .
 • Covor PVC Spark

  Covorul PVC eterogen SPARK este ideal pentru spatiile cu trafic foarte intens precum spitale, scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare, depozite, dormitoare. Covorul PVC este antibacterian, fiind recomandat in special pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena: spitale, gradinite, scoli.
  Covorul PVC eterogen SPARK este compus in grosime din mai multe straturi de – strat suport, strat de stabilizare din tesatura fibra de sticla, strat design iar la partea superioara pedonabila – stratul de uzura.
  Acesta este din PVC pur, transparent, dur ce confera rezistenta la trafic a covorului.
  Pentru trafic comercial grosimea stratului de uzura este de peste 0.60mm grosime si este prevazut cu tratamente de ranforsare cu poliuretan PUR pentru curatare usoara.
 • Linoleum Etrusco XF2

  Un linoleum pvc compact, care poate fi combinat ușor cu alte modele de linoleum. Poate fi utilizat simplu, pentru un efect cu impact puternic. Dispune de protecție superioară XF, care îi oferă o duritate extremă. Acest linoleum se curăță fără efort și nu este necesară lustruirea cu ceară. Podeaua modernă de linoleum pvc compact și acustic Etrusco XF folosește tehnici tradiționale de producție combinate cu noile tehnologii xf, pentru a adăuga o serie întreagă de noi calități tehnice unui material care este 100% natural.

   

 • Covor pvc Stella

   Covorul PVC Tarkett eterogen Stella este format din doua straturi:un strat de uzura 0.7 mm din pvc pur, flexibil, omogen avand culoarea imprimata pe intreaga grosime si un strat suport 1.3 mm  armat cu fibra de sticla.
  Covoarele PVC Tarkett eterogene Stella  au un grad ridicat de rezistenta, stabilitate dimensionala si flexibilitate. Pe langa aceste caracteristici mai este antiderapant ,rezistent la agenti chimici , antibacterian ,antistatic si un bun izolator fonic special creat caracteristicilor tehnice prevazute de normele de siguranta aplicate in clinici,spitale,cabinete medicale,universitati,sali de cursuri ,etc
  Montarea covorului PVC se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie complexa. Este bine de stiut ca la cerere va putem asigura si montajul pentru covorul PVC.
 • Covor Smart Tarkett

  Covorul PVC SMART de la TARKETT eterogen este format din doua straturi:un strat de uzura din PVC pur, flexibil, omogen avand culoarea imprimata pe intreaga grosime a stratului si un strat suport armat cu fibra de sticla.Covoarele PVC SMART de la TARKETT au un grad ridicat de rezistenta, stabilitate dimensionala si flexibilitate.Datorita stratului suport fabricat din spuma poliuretanica, covorul PVC SMART de la TARKETT absoarbe zgomotul iar tratamentul antibacterian si fungicid aplicat pardoselii nu permite dezvoltarea bacteriilor si microorganismelor.
  Domenii de utilizare:
  -este recomandat spatiilor cu trafic comercial mediu precum scoli,gradinite, birouri, spitale, birouri,sau holuri,magazine.
  Nota comerciala: Pentru achizitionarea acestui produs, comanda se realizeaza in cantitate multiplu de 4 mp.